Voor 23:00 besteld is vandaag verzonden!

Ruilen & Retour

Retourbeleid
Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van rede te retourneren. Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling van het artikel, moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen.
 
De retourzending wordt NIET geaccepteerd door DayDealHunter als:
 1. Je niet binnen 14 dagen na ontvangst het product retour gezonden hebt;
 2. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd;
 3. Het product beschadigd is, niet in originele staat is en niet voorzien van alle bijgeleverde labels en etiketten geretourneerd wordt. Dit heeft ook betrekking op eventuele accessoires;
 4. Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden indien de verzegeling na levering is verbroken. Dit zal ook worden aangegeven op de productpagina van het desbetreffende product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Lingerie, ondergoed, cosmetische en mondhygiënische producten;
 5. Bederfelijke en levende producten zoals planten kunnen niet geretourneerd worden;
 6. Kleding of andere producten die gedragen kunnen worden mogen niet beschikken over beschadigingen, vieze plekken of nare geurtjes.
 7. Vouchers, cadeaukaarten en andere digitale producten die reeds in gebruik genomen zijn;
 8. Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 9. Het is helaas niet mogelijk om persoonlijke, en op maat gemaakte artikelen te ruilen. Als hier onverhoopt iets mee aan de hand is, zoeken wij uiteraard naar een gepaste oplossing.
Wordt het artikel dat je besteld hebt beschadigd, defect, de verkeerde kleur of de verkeerde maat geleverd?
 
Stuur dan binnen 48 uur na ontvangst van het pakket een e-mail naar info@daydealhunter.nl met kort vermeld wat het probleem is, een kopie van de orderbevestiging en een foto / filmpje van het defect of beschadiging. 
 
Wil je het product retourneren of omruilen?
 
Volg dan de volgende eenvoudige stappen:
 1. Geef binnen 14 dagen na ontvangst van het product je retour aan door een mail te sturen naar info@daydealhunter.nl met daarin vermeld je ordernummer, naam, te retourneren product en reden van retour.
 2. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd, stuur je het artikel samen met ingevulde retourformulier dat je na goedkeuring van ons toegestuurd krijgt en een kopie van de orderbevestiging mee met de retourzending naar het retouradres vermeld op het retourformulier. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld of de retourzending voldoet niet aan de retourvoorwaarden, kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen. Let daarom nog een keer extra op de boven genoemde retourvoorwaarden.
 3. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd zijn kunnen wij niet crediteren. 
 4. LET OP! Een retourzending dient ten aller tijden te zijn voorzien van een track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de bij behorende kosten voor de retourzending. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
 5. Als we jouw geretourneerde producten hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen door ons terug gestort op jouw rekening.
Wil je je bestelling aanpassen of annuleren? 
 

Omdat wij er alles aan doen om je pakketje zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd te krijgen ligt de gemiddelde verwerkingstijd van een bestelling rond de 8 uur. Breng ons daarom zo snel mogelijk binnen 8 uur na bestelling op de hoogte van de aanpassing of annulering. 

Wanneer je pakketje al naar je onderweg is kunnen wij de bestelling helaas niet meer annuleren. Je kunt dan uiteraard je bestelling weigeren bij levering aan de deur of binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Hiervoor gelden de bovenstaande retourvoorwaarden.

Als we jouw geretourneerde producten hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen door ons terug gestort op jouw rekening.

Zijn er nog punten die niet helemaal duidelijk zijn? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Hier kan je het antwoord op veel vragen terug vinden. Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@daydealhunter.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder!
100% Tevredenheidsgarantie

Niet helemaal tevreden? Wij hanteren 14 dagen retour garantie.

Gratis verzending naar NL en BE

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

Veilig online afrekenen

Wij beschermen jouw gegevens d.m.v. een SSL-beveiliging.

24/7 Klantenservice

Service en kwaliteit staan bij ons op #1